Σεμινάριο online                  Ξυπνώντας τον Πολεμιστή μέσα μας

2021-03-29

Ο δρόμος προς την ελευθερία και τη δύναμη

Καθημερινά έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, εμπόδια, αναταραχές και όλο αυτό μας εξαντλεί και αισθανόμαστε ότι συνεχώς βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο. 

 Υπάρχουν όμως και στιγμές που νιώθουμε ότι έχουμε περισσότερη δύναμη απ' ότι πιστεύουμε για να δράσουμε μέσα στις περιστάσεις της ζωής, αλλά κάτι που δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε μας μπλοκάρει. Ξέρουμε ότι αν εξωτερικεύαμε αυτή τη δύναμη τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στην ζωή μας. Γιατί δεν το κάνουμε;

 Άραγε υπάρχει τρόπος να σπάσουμε αυτά τα δεσμά, που δεν μας αφήνουν να είμαστε καθημερινά ένας Πολεμιστής; Να βλέπουμε τις δυσκολίες ως πρόκληση και όχι ως εμπόδια;  Να ζω την κάθε στιγμή με μεγαλύτερη συνείδηση και χαρά; 

 Το σεμινάριο αξιοποιεί με έναν πρωτότυπο τρόπο τις βασικές αρχές της ψυχολογίας, της αυτογνωσίας, του εσωτερισμού και των ινδιάνικων παραδόσεων (όπως των Τολτέκων, τις οποίες γνωρίζουμε περισσότερο από τις ιστορίες του Καστανέντα). 

Τι θα αποκομίσει και τι θα μάθει καθένας από αυτό το σεμινάριο: 

- Πώς να αναγνωρίζει τον Πολεμιστή μέσα του 

- Να εντοπίζει αυτό που τον μπλοκάρει να τον εκφράσει 

- Πώς να διατηρεί και να αυξάνει την ενέργεια του σε κάθε του πράξη 

- Να αυξάνει και να διατηρεί την αυτοπεποίθησή του

- Πώς να μαθαίνει πιο γρήγορα 

- Να βρίσκει νόημα σε ότι κάνει

- Πώς να αλλάζει την πραγματικότητα του

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο σεμινάριο την εισήγηση/παρουσίαση των θεμάτων θα την κάνει ο Ανδρέας Τσουκίδης, Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, Σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE  Τετάρτη 7/4 , 8:30 μμ

ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία για την ανακάλυψη και το ξύπνημα του Εσωτερικού Πολεμιστή, αλλάζοντας τον εαυτό τους και τη ζωή τους, βελτιώνοντας την πραγματικότητα τους και βρίσκοντας ένα νόημα ζωής, για όσους θέλουν να τολμήσουν την αλλαγή, ανακαλύπτοντας τα κατάλληλα εργαλεία και μαθαίνοντας πώς να τα χρησιμοποιούν, διοργανώνεται ένα "σεμινάριο" on line (λόγω των συγκεκριμένων περιορισμών για τον Covid19), διάρκειας 5 συναντήσεων (1:30 ώρας η κάθε μία), που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7/4, στις 8:30 μμ.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν:

  1. Εισαγωγή στην έννοια του Εσωτερικού Πολεμιστή
  2. Η Διατήρηση τιμής του Πολεμιστή 
  3.  Η Στρατηγική του Πολεμιστή 
  4.  Η Τέχνη του να είσαι Ελεύθερος 
  5.  Η γνωριμία με το εσωτερικό μου Είναι 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε πλατφόρμα ZOOM. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και την στείλουν μέχρι και την Τρίτη 6/4. 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση της πρώτης από τις 5 συναντήσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες 4 υπάρχει ένα συμβολικό κόστος των 20€, (για τους φοιτητές είναι 15€) που θα πρέπει να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Νέο Θεμέλιο μέχρι τις 14/4 (ημέρα της δεύτερης συνάντησης).

Ο λογαριασμός θα αποσταλεί σε όσους παρακολουθήσουν την πρώτη συνάντηση και αποφασίσουν να συμμετέχουν και στις επόμενες τέσσερις.

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ