2ήμερο Retreat: "Ανακάλυψε τον Πολεμιστή μέσα σου"

2022-10-11

Ζήσε σαν πολεμιστής για 2 μέρες. 

Βγες από το κουτί σου, ζήσε πραγματικά, έλα σε επαφή με τη φύση, με τους ανθρώπους γύρω σου και με τον εαυτό σου.

Ένας εναλλακτικός τρόπος να γεμίσεις, να ανανεωθείς και να ελευθερώσεις το δυναμικό σου  

Στους πρόποδες του Μπέλες, θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο αφιερωμένο στην εσωτερική αντίληψη και νοοτροπία του Πολεμιστή. Μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες θα μπορέσεις να γνωρίσεις, να δυναμώσεις και να αναπτύξεις τον εαυτό σου, μέσα από δυναμικές ασκήσεις και πρακτικές που διαμορφώνουν έναν εσωτερικό πολεμιστή μέσα μας, με βιώματα που μπορούν να έχουν εφαρμογή σε κάθε πτυχή της ζωής. 

Το διήμερο αυτό απευθύνεται σε όλους, άντρες και γυναίκες, που θέλουν να ζήσουν αυθεντικά, συλλογικά και δυναμικά, μέσα στη φύση, αναζητώντας την εσωτερική τους δύναμη.  

Πώς θα το πετύχουμε αυτό;

  • Μέσα από ασκήσεις ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, αλλά και πρακτικές δυναμικές, βασισμένες σε συστήματα όπως Krav Maga, Αυτοάμυνα, Παγκράτιο, QiGong, κλπ
  • Μέσα από πεζοπορία στο βουνό και στο δάσος, ημερήσια και νυχτερινή.
  • Μέσα από ομαδικές ασκήσεις συνεργασίας, μαχητικότητας, ξεπεράσματος δυσκολιών, κλπ.
  • Με την συλλογική ζωή για 2 μέρες, όπου θα μάθουμε πώς να ξεπερνάμε τις διαφορές μας, να επικοινωνούμε, να πετυχαίνουμε κοινούς στόχους.
  • Με συζητήσεις για την κατανόηση της έννοιας "συλλογικός άνθρωπος" και "εσωτερικός πολεμιστής".

Πότε;

Το retreat θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Η αναχώρηση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα γίνει στις 9πμ του Σαββάτου και η επιστροφή θα είναι στις 9μμ την επόμενη μέρα.

Πού;

Το διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθεί στους πρόποδες του Μπέλες, ανάμεσα στις λίμνες Κερκίνη (Ν. Σερρών) και Δοϊράνη (Ν. Κιλκίς), σε ένα κτήμα δίπλα στο χωριό Πλατανάκια. Η διαμονή εκεί θα είναι σε σκηνές που θα φέρουν μαζί τους οι συμμετέχοντες. Μέσα στο κτήμα υπάρχουν για χρήση τουαλέτες, κουζίνα, κιόσκι για φαγητό και συζητήσεις. 

Ποιος;

Τις ασκήσεις, τις συζητήσεις και τις πρακτικές θα εισηγηθούν και θα συντονίσουν μέλη του "Νέου Θεμέλιου", με εξειδίκευση σε κάθε μια από αυτές τις τεχνικές, με γνώσεις και ανάλογη εμπειρία.

Πώς;

Στο χώρο του retreat, στο κτήμα στα Πλατανάκια, θα φτάσουμε με αυτοκίνητα Ι.Χ. Όσοι συμμετέχοντες δεν έχουν αυτοκίνητο, θα το δηλώσουν ώστε να βρεθεί θέση γι' αυτούς σε αυτοκίνητα άλλων συμμετεχόντων ή κάποιων από τους διοργανωτές, και όλοι θα μοιραστούν τις βενζίνες. Η αναχώρηση θα γίνει από τον χώρο του Νέου Θεμέλιου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Πτολεμαίων 30, το ίδιο και η επιστροφή.

Κόστος;

Η συνδρομή για την συμμετοχή στο διήμερο είναι 60€/άτομο.

Για φοιτητές, ανέργους καθώς και ζευγάρια, είναι 50€/άτομο.

Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται η διαμονή, πλήρης διατροφή, καθώς και η συμμετοχή στα δρώμενα, στα εργαστήρια, στα μαθήματα κλπ. Τα καύσιμα των αυτοκινήτων ΔΕΝ περιλαμβάνονται, θα κατανεμηθούν ανάμεσα στα άτομα που θα έρθουν με κάθε αυτοκίνητο. (το κόστος της βενζίνης συνολικά δεν ξεπερνάει τα 25€/αυτοκίνητο, και δεν υπάρχουν διόδια).

Για την συμμετοχή χρειάζεται μια προκαταβολή των 20€, που πρέπει να δοθεί μέχρι τις 31/10/2022. Η προκαταβολή μπορεί να κατατεθεί σε λογαριασμό του συλλόγου (θα σταλεί σε όσους θελήσουν να κάνουν κατάθεση), ή να δοθεί με μετρητά στον σύλλογο.

Τρόπος συμμετοχής;

Μπορείς να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

2ήμερο Retreat: "Ο δρόμος του Εσωτερικού Πολεμιστή"