Θεραπεία και Συνειδητότητα

2018-02-24

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου και για τον κόσμο που τον περιβάλλει.

Διήμερο Σεμινάριο με τον Ι. Αναστασίου, Ph.D.

Σάββατο 24/2 (09:30 - 18:30) & Κυριακή 25/2(10:00 - 18:30) 2018

ΝΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ, Πτολεμαίων 30, Θεσσαλονίκη

Ο πραγματικός μηχανισμός κάθε ασθένειας και ίασής της παρουσιάζεται με λεπτομέρεια. Έχει ανακαλυφθεί από τον Δρ Χάμερ στις αρχές του 80 με επιστημονική ακρίβεια και έχει επιβεβαιωθεί χωρίς εξαίρεση σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς. Θα αναδυθεί η άρρηκτη σχέση που υπάρχει μεταξύ κάθε συγκεκριμένης ασθένειας-ανισορροπίας στο σώμα μας με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Κάτι που πιστοποιείται επιστημονικά με ηλεκτρονικές σαρώσεις του εγκεφάλου, άγνωστες μέχρι τώρα. Υπάρχει στην βιολογία μας μία λεπτομερής χαρτογράφηση και αντιστοιχία ψυχισμού-σώματος- εγκεφάλουπου επιτρέπει να εντοπίσουμε την ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας και να επαναφέρουμε την υγεία. Αυτές οι συνταρακτικές ανακαλύψεις έχουν εμπλουτισθεί από πολλούς άλλους γιατρούς και ερευνητές που πήγαν ακόμη πιο μακριά αποδεικνύοντας πως όχι μόνο τα στρες της δικής μας ζωής παίζουν βασικό ρόλο αλλά και εκείνα των γονέων μας και άλλων προγόνων μας.

Θα ανακαλύψουμε τότε, με αποδείξεις, πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας για το κάθε τι (η προσωπική μας δηλαδή "πραγματικότητα") να μας κυβερνούν εν αγνοία μας. Θα χρειασθεί να τις αναθεωρήσουμε, παίρνοντας επιτέλους την υγεία και την ζωή μας στα χέρια μας. Θα παρουσιασθεί η μέθοδος της πρακτικής αντιμετώπισης ενός προβλήματοςαπό τον καθένα μας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν προσωπικά και οικογενειακά παραδείγματα προβλημάτων σαν πρακτικές εφαρμογές.

Ανακαλύπτουμε τους βασικούς νόμους για την Ζωή και το Σύμπαν που μας ελευθερώνουν. Η θαυμαστή ενότητα του Ανθρώπου που θα έχουμε ήδη πιστοποιήσει θα μας βάλει υποχρεωτικά στον δρόμο αναζήτησης για την αληθινή φύση της πραγματικότητας, που είναι πολύ διαφορετική από αυτό που νομίζουμε. Πως είναι δυνατόν το άυλο να επηρεάζει το υλικό και να εξηγηθούν καθημερινά φαινόμενα απίστευτα για το επίσημο σύστημα επιστημών, όπως ο προγραμματισμός του εμβρύου από τις σκέψεις των γονέων και των προγόνων, το φαινόμενο placebo, η τηλεπάθεια, η επίδραση των σκέψεων μας, η θεραπεία από απόσταση, η μη τυχαιότητα στα βιώματά μας, η απέραντη ενέργεια του "κενού", κτλ.;

Θα παρουσιαστούν λοιπόν καινοτόμες, ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις που ρίχνουν επιτέλους φως στην φύση της πραγματικότητας για την Ζωή και τον Άνθρωπο από την μία πλευρά, και για τον Σύμπαν από την άλλη.Αναδύονται οι βασικοί νόμοι τόσο της ίδιας της Δημιουργίας, όσο και της δικής μας υπόστασης. Λύνονται τα βασικά "μυστήρια", όπως ο μηχανισμός της σκέψης, η πραγματική υφή της θεμελιώδους έννοιας του χρόνου, συγκλονιστικές ανθρώπινες εμπειρίες επιστημονικά τεκμηριωμένες, ο πραγματικός ρόλος των μικροβίων, η φύση της ύλης, τα περιοριστικά και συχνά λανθασμένα "πιστεύω" των επιστημών που διαιωνίζονται επισήμως για να μας ελέγχουν, κτλ. Θα αντιληφθούμε βιωματικά στο σεμινάριοποια είναι η υφή της ίδιας μας της ταυτότητας, με ποιόν τρόπο οικοδομούμε την δική μας πραγματικότητα για το κάθε τι, και που βρίσκουμε την απαραίτητη ενέργεια.Εξηγούνται επίσης επιστημονικά οι μέχρι τώρα αόρατες βάσεις στις οποίες στηρίζονται οι διάφορες ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (ενεργειακές, ψυχολογικές, πνευματικές).

Αυτή η βαθύτερη και πληρέστερη κατανόηση μας προωθεί παράλληλα και υποχρεωτικά όχι μόνο προς την ίασή μας αλλά και προς την προσωπική μας εξέλιξη, τον εμπλουτισμό της ύπαρξής μας, την πνευματικότητά μας. Θα στερεώσει μέσα μας την πεποίθηση για την βαθιά ενότηταόλων των πτυχών της ύπαρξής μας:"Σώμα - Ενέργεια - Ψυχισμός - Νόηση - Πνεύμα". Μία ενότητα που μας θεραπεύει χάρη στην συνειδητοποίησή της από εμάς τους ίδιουςκαι αλλάζει το βλέμμα μας για την ζωή και την πορεία μας μέσα σ' αυτήν. Θα μας επιτρέψει να είμαστε αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση των όποιων ασθενειών και άλλων δυσαρμονιών στην ζωή και να ελευθερωθούμε από το φαντάσματα του φόβου, της τυχαιότητας και της ανευθυνότητας με τα οποία ποτιζόμαστε καθημερινά από το σύστημα. Θα αποκτήσουμε έτσι τα εφόδια και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι δημιουργοί της αρμονικής ζωής μας.

Η συνάντηση αυτή θα ωφελήσειιδιαίτερα και τουςεπαγγελματίες θεραπευτές με την ευρεία προοπτική που προσφέρουν οι νέες γνώσεις, κάτι που οδηγεί προς μία αυξημένη αποτελεσματικότητα της δικής τους προσέγγισης. Οι καινοτόμοι ιατροί/θεραπευτές είναι οι καταλληλότεροι φορείς της μετάδοσης μιας τέτοιας αναθεώρησης, τόσο προς τους συναδέλφους όσο και προς τους θεραπευόμενους τους.

Βιογραφικό:

Ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D., σπούδασε Φυσική (Θεσσαλονίκη), Πυρηνική Μηχανική (Καναδάς, ΗΠΑ) Στρατηγική Επιχειρήσεων (Γαλλία). Εργάστηκε στο Παρίσι στην πυρηνο-ηλεκτρική βιομηχανία και κατόπιν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και πολιτικών φορέων σε θέματα υψηλών τεχνολογιών. Τα τελευταία 10 χρόνια του στο εξωτερικό εργάσθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Έρευνας. Ανήσυχος ως επιστήμονας μπροστά στις αδυναμίες των ίδιων των επιστημών πάνω στις πιο καυτές αναζητήσεις της αλήθειας για τους νόμους της Φύσης και τον άνθρωπο, μελέτησε σε βάθος επί δεκαετίες πολλαπλές καινοτόμες πηγές έρευνας, ιδίως στον τομέα της υγείας σε πολλά επίπεδα, της σύγχρονης φυσικής αλλά και των φιλοσοφικών ρευμάτων. Διαπίστωσε τις βασικές δομές που διέπουν την ενότητα του Ανθρώπου και επιτρέπουν μια συγκροτημένη σύνθεση.

Πιστεύει ότι η Ανθρωπότητα διανύει σήμερα μία επικίνδυνη καμπή και είναι απόλυτα απαραίτητο να γίνει προσβάσιμη σε όλους μια τέτοια σύνθεση επιστημονικά τεκμηριωμένη που θα εκτοξεύσει τον καθένα μακριά στις γνώσεις, πέρα από πολλά κατεστημένα και στενά μονοπάτια, για την πραγματικότητα της ανθρώπινης υπόστασης και την επιστροφή του ανθρώπου στην αρμονία. Να μας αγγίξουν έντονα οι μεγάλες αλήθειες για την πραγματικότητά μας, ώστε να μας βοηθήσουν άμεσα, προσωπικά και συλλογικά, στην επανάκτηση της ισορροπίας μας.

Η διάδοση μιας τέτοιας σύνθεσης είναι απόλυτα επείγουσα σήμερα μέσα στις τόσες επιταχυνόμενες αλλαγές που γνωρίζουν ο ίδιος ο Άνθρωπος, οι κοινωνίες μας και η Γη μας ολόκληρη.

Ο κ. Αναστασίου κατοικεί στο Πήλιο.

Κόστος Συμμετοχής: 80 €60 € για προπληρωμές ως 20/2/2018)

Για φοιτητές και ανέργους: 50 € 40 € για προπληρωμές ως 20/2/2018)

(Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται καφές στα διαλείμματα και μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα-μπουφές για όσους θέλουν. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.)

Πληροφορίες και εγγραφές

ΝΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ, τηλ. 2310 531366 και 69 80 800 794

e-mail: newfoundationera@gmail.com

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος, για να κρατήσετε έγκαιρα θέση στο σεμινάριο.

Online κράτηση

Κλείστε τη συμμετοχή σας εγκαίρως. Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μέσω email. Για να ωφεληθείτε από την έγκαιρη υποβολή συμμετοχής ως 20 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να ακολουθήσει και η καταβολή των χρημάτων.