Πως να κυριαρχήσεις στον χρόνο σου και στην ενέργεια σου

2023-12-15

Εργαστήριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης

Μάθε τους τρόπους να παίρνεις ουσιαστικότερες αποφάσεις, να πετυχαίνεις ό,τι στοχεύεις και να βιώνεις ζωντάνια, εσωτερική χαρά και δύναμη στην καθημερινότητα σου.

Κάθε χρόνο παρατηρούμε μια άτυπη προσωπική παράδοση, να ετοιμαζόμαστε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή και έναν καλύτερο εαυτό το νέο έτος. Η 1η Ιανουαρίου δεν είναι μια απλή μέρα, αλλά μια ακόμα ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Όλα ξεκινούν από τον ενθουσιασμό μας να βάλουμε στόχους και κάπου τις πρώτες εβδομάδες ή μήνες, ο ενθουσιασμός χαμηλώνει και τελικά η χρονιά εξελίσσεται σαν να μην είχαμε βάλει ποτέ κανένα στόχο.

Το εργαστήριο με θέμα : "Πως να κυριαρχήσεις στον χρόνο σου και στην ενέργεια σου" θα μας μάθει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να είμαστε συνεπείς στους στόχους που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς και να δούμε τον εαυτό μας να πετυχαίνει ό,τι ορίσαμε.

Το εργαστήριο αποτελείται από 12 συναντήσεις κάθε Τετάρτη 20:30 όπου θα γίνονται θεωρητικά μαθήματα, συζητήσεις, ασκήσεις για την αύξηση της ενέργειας ( Chi kung), ακόμη και ομαδικά παιχνίδια για την κατάλληλη νοοτροπία επίτευξης στόχων.

Όλες αυτές οι γνώσεις θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε αλλά και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να παίρνουμε καλύτερες και ουσιαστικότερες αποφάσεις στην ζωή μας. 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 8,30 μμ και οι επόμενες συναντήσεις θα γίνονται την ίδια μέρα και ώρα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης, στον χώρο του Νέου Θεμέλιου, Πτολεμαίων 30 - 3ος ορ. (περιοχή Αντιγονιδών), Θεσσαλονίκη.

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση της πρώτης από τις δίωρες συναντήσεις που θα παρακολουθήσει κάποιος είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες υπάρχει μία συμβολική μηνιαία εισφορά των 25€, (για τους φοιτητές και ανέργους είναι 20€).

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Επίσης, με αυτήν την μηνιαία εισφορά, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και όποια άλλα σεμινάρια/εργαστήρια διοργανώνει το Νέο Θεμέλιο.)

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο σεμινάριο: "Πως να κυριαρχήσεις στον χρόνο σου και στην ενέργεια σου"