Σεμινάριο Online   Βρες τη δύναμη σου 

2021-09-03

Η εποχή μας έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να ωθεί τον άνθρωπο στην αδυναμία, στη διάσπαση, στη σκλαβιά, στο φόβο και σε όλα τα συναισθήματα που τον  κάνουν να μην αισθάνεται  την δύναμη, να μην δρα με δύναμη, να μην είναι έκφραση της δύναμης. 

 Ταυτόχρονα όμως είναι μια μοναδική ευκαιρία -ναι καλά διάβασες!-  να βρούμε την πραγματική μας δύναμη και να απελευθερωθούμε από την θλίψη, από τον φόβο, από τις αδυναμίες μας, να μπορέσουμε να μπούμε σε μια άλλη τροχιά που θα περιέχει χαρά, ζωντάνια και ελευθερία.

Το σεμινάριο αξιοποιεί με πρωτότυπο τρόπο τις βασικές αρχές ψυχολογίας, "πολεμικής" αντίληψης, εμπνεύσεις από Τολτέκους, Σαμουράι, Σπαρτιάτες, μοναχούς πολεμιστές.

Τι θα αποκομίσει κανείς από αυτό το σεμινάριο

Σ' αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε:

  • Ποιοι είναι οι κλέφτες της δύναμης μας και πως να τους σταματήσουμε
  • Πως να ανακαλύψουμε ή να ξαναβρούμε την δύναμη μας
  • Πως να αναπτύσσουμε την δύναμη μας
  • Πως να δώσουμε νόημα και σκοπό στην δύναμη μας

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο σεμινάριο την εισήγηση/παρουσίαση των θεμάτων θα την κάνει ο Ανδρέας Τσουκίδης, Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, Σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE 

Παρασκευή 17/9/2021 , 8:30 μμ

"ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία για  να βρούνε την προσωπική τους δύναμη, να ανακαλύψουν μέσα τους ένα νέο νόημα ζωής,  βιώνοντας ελευθερία και χαρά, διοργανώνεται ένα "σεμινάριο" on line, διάρκειας 5 συναντήσεων (1:30 ώρας η κάθε μία), που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17/9, στις 8:30 μμ

Τα θέματα του σεμιναρίου στις 5 αυτές συναντήσεις θα είναι:

  1. Εισαγωγή στην έννοια "δύναμη"
  2. Η προστασία της δύναμης μου
  3. Η γέννηση της δύναμης
  4. Η ανάπτυξη της δύναμης
  5. Η ευθυγράμμιση της δύναμης με ένα σκοπό

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε πλατφόρμα ZOOM. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και την στείλουν μέχρι και την Πέμπτη 16/9. 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση της πρώτης από τις 5 συναντήσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες 4 υπάρχει ένα συμβολικό κόστος των 20€, (για τους φοιτητές είναι 15€) που θα πρέπει να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Νέο Θεμέλιο μέχρι τις 24/9 (ημέρα της δεύτερης συνάντησης).

Ο λογαριασμός θα αποσταλεί σε όσους παρακολουθήσουν την πρώτη συνάντηση και αποφασίσουν να συμμετέχουν και στις επόμενες τέσσερις.

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"