Πρακτικές τεχνικές                  Αυτοπραγμάτωσης                    Σεμινάριο online

2021-09-03

Στον δρόμο της Αυτοπραγμάτωσης...

Η ευθύνη της ζωής μας είναι μόνο δική μας! Είμαστε ελεύθεροι να την αναλάβουμε, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε να δοκιμαστούμε! Πρέπει να εξαλείψουμε την απόσταση ανάμεσα στην θεωρία και την πράξη. 

Να τολμήσουμε την αλλαγή... να μπορέσουμε να θέσουμε συγκεκριμένους και εφικτούς στόχους αλλαγών σε όσα δεν μας αρέσουν στον εαυτό μας. Να επιδιώξουμε να αναπτύξουμε ταλέντα και ικανότητες μας, που ίσως έχουμε αφήσει να σκονίζονται στο πεδίο των «απραγματοποίητων ονείρων». Να επιδιώξουμε μικρές νίκες καθημερινά που θα μας δυναμώσουν και θα ανανεώσουμε την πίστη στον εαυτό μας. 

Χρήσιμα εργαλεία σ' αυτό το δρόμο αυτοανακάλυψης και αυτοπραγμάτωσης, όπου θα εκφράσουμε και θα ενδυναμώσουμε την ξεχωριστή μας ταυτότητα είναι:

- Η αποδοχή και διαχείριση της σύγκρουσης

- Η ενδυνάμωση μας στην διαδικασία λήψης αποφάσεων.

- Η εξάσκηση μας στην καθαρή, ειλικρινή και επιβεβαιωμένη επικοινωνία.

- Η συνεχής και σταθερή ανακάλυψη του εαυτού μας μέσω πρακτικών αυτογνωσίας.

- Η εξάσκηση μας σε τεχνικές διαλογισμού ή επικοινωνίας με τον εσώτερο Εαυτό μας

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο σεμινάριο την εισήγηση/παρουσίαση των θεμάτων θα την κάνει η κ. Νίκη Βαγιανοπούλου, έμπειρη Life Coach και Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE Πέμπτη 16/9/21, 8:30 μμ

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ 

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία αυτοανακάλυψης και αυτοπραγμάτωσης, για όσους θέλουν να τολμήσουν την αλλαγή, ανακαλύπτοντας τα κατάλληλα εργαλεία και μαθαίνοντας πώς να τα χρησιμοποιούν, διοργανώνεται ένα "σεμινάριο" on line (λόγω των συγκεκριμένων περιορισμών για τον Covid19), διάρκειας 5 συναντήσεων (1:30 ώρας η κάθε μία), που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16/9/2021, στις 8:30 μμ.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν:

  1. Τι σημαίνει Αυτοπραγμάτωση και πώς να την εντάξουμε στην ζωή μας
  2. Συγκρούσεις: αποδοχή, διαχείριση και λύση
  3. Αποφάσεις: Τα εμπόδια και πώς τα ξεπερνάμε στην λήψη αποφάσεων
  4. Επικοινωνία: κλειδιά για καλύτερη επικοινωνία και η βοήθεια από την γλώσσα του σώματος
  5. Η Αυτογνωσία ως προϋπόθεση αυτοπραγμάτωσης, βασικά βήματα

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε πλατφόρμα ZOOM. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και την στείλουν μέχρι και την Τετάρτη 15/9. 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση της πρώτης από τις 5 συναντήσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες 4 υπάρχει ένα συμβολικό κόστος των 20€, (για τους φοιτητές είναι 15€) που θα πρέπει να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Νέο Θεμέλιο μέχρι τις 23/9 (ημέρα της δεύτερης συνάντησης).

Ο λογαριασμός θα αποσταλεί σε όσους παρακολουθήσουν την πρώτη συνάντηση και αποφασίσουν να συμμετέχουν και στις επόμενες τέσσερις.

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ