Παράσταση Playback Theatre Thessaloniki

2019-06-01

Την πρώτη μέρα του καλοκαιριού θα είναι και η τελευταία μας παράσταση για φέτος. Με μια παράσταση στο Νέο Θεμέλιο, το χώρο που μας φιλοξένησε όλη τη χρονιά, θα κλείσουμε τη φετινή θεατρική σεζόν, θα σας αποχαιρετήσουμε προσωρινά για να συναντηθούμε πάλι από Σεπτέμβρη με νέες πρόβες, παραστάσεις κι άλλα ωραία που ετοιμάζουμε!


Λίγα λόγια για το Playback Theatre:
Το θέατρο Playback είναι ένα είδος αυτοσχεδιαστικού, διαδραστικού θεάτρου όπου οι ιστορίες του κοινού ζωντανεύουν πάνω στη σκηνή από τους ηθοποιούς κι έναν μουσικό. Για μία παράσταση playback θεάτρου δεν χρειάζονται πολλά πράγματα: οι ηθοποιοί, ο μουσικός, ο συντονιστής, το κοινό και 5 καρέκλες! Το Playback είναι ένας τρόπος συνύπαρξης, ένα μέσο για να ακουστούν ιστορίες, για να μοιραστούμε και να συνδεθούμε ακόμα και με ανθρώπους που συναντάμε πρώτη φορά. Το Playback είναι ένας τρόπος να συναντηθούμε!


Η ομάδα Playback Theatre Thessaloniki συγκροτήθηκε το 2018 από μέλη δύο παλαιότερων ομάδων Playback της πόλης: τους T!NG και τους AquNa This. Η ομάδα Playback Theatre Thessaloniki είναι σήμερα μια ενεργή ομάδα που έχει στόχο να αναζωογονήσει, να εξελίξει και να προβάλει αυτό το ιδιαίτερο είδος θεάτρου που, παρά την μακρόχρονη ιστορία του, παραμένει άγνωστο στο ευρύ κοινό


Ηθοποιοί: Μαρία Καμπάνη, Βασίλης Καρκαφίρης, Γιώργος Καρυπίδης, Όλγα Κατσιώκαλη, Καλλιόπη Σαβρανίδου
Συντονιστής: Πέτρος Θεοδώρου