Δρ. Ι. Αναστασίου: Οι Νόμοι της Αυτοθεραπείας και η Εφαρμογή τους

2020-02-18

Οι Νόμοι της Αυτοθεραπείας και Εφαρμογή τους

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου και για τον κόσμο που τον περιβάλλει.

Μονοήμερο Σεμινάριο με τον Ι. Αναστασίου, Ph.D.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 - Από 10 πμ ως 19 μμ


Ανακαλύπτουμε τον πραγματικό μηχανισμό των ασθενειών και της ίασης.

Οι συνταρακτικές επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ Χάμερ στις αρχές του 80, εμπλουτισμένες από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές, έχουν αποδειχθεί με ακρίβεια, χωρίς εξαίρεση, σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς. Αναδύεται η άρρηκτη αντιστοιχία, η ακριβής χαρτογράφηση μεταξύ ψυχισμού-σώματος-εγκεφάλου για κάθε συγκεκριμένη ανισορροπία μας με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Όταν λοιπόν ανακαλυφθεί η ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας, η υγεία θα μπορούσε να επανέλθει. Βασικό ρόλο παίζουν όχι μόνο τα στρες της δικής μας ζωής αλλά και εκείνα των γονέων μας και άλλων προγόνων μας. Αποδεικνύεται πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας για το κάθε τι (η προσωπική μας δηλαδή πραγματικότητα) να μας κυβερνούν εν αγνοία μας. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν προσωπικά και οικογενειακά παραδείγματα προβλημάτων σαν πρακτικές εφαρμογές.

Κατανοούμε τους νόμους της πραγματικότητας για την Ζωή που μας ελευθερώνουν.

Ο δρόμος προς την Αλήθεια - Θεραπεία σημαίνει λοιπόν ανακάλυψη των αόρατων πιστεύω μας, και αυτό μας υποχρεώνει να κατανοήσουμε πρώτα, χάρη σε ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις, την αληθινή φύση της πραγματικότητας για την Ζωή και τον Άνθρωπο, πολύ διαφορετική από αυτή που μας κάνουν να πιστεύουμε. Πώς είναι δυνατόν το άυλο να επηρεάζει το υλικό και να εξηγηθούν καθημερινά φαινόμενα, απίστευτα για το επίσημο σύστημα επιστημών; (ο προγραμματισμός του εμβρύου από τις σκέψεις των γονέων και των προγόνων, το φαινόμενο placebo, η τηλεπάθεια, η διαίσθηση, η θεραπεία από απόσταση, τα μη τυχαία γεγονότα, τα θαύματα ιάσεων, κτλ.)

Αντιλαμβανόμαστε βιωματικά την υφή της πραγματικής ταυτότητας μας.

Αυτή η βαθύτερη κατανόηση της υγείας, και της Ζωής γενικότερα, μας οδηγεί υποχρεωτικά πέρα από την θεραπεία, προς την πνευματική μας εξέλιξη. Στερεώνεται μέσα μας η πεποίθηση για την βαθιά ενότητα, όλων των πτυχών της ύπαρξής μας: "Σώμα - Ενέργεια - Ψυχισμός - Νόηση - Πνεύμα". Θα πιστοποιήσουμε με ασκήσεις ότι οι θαυμαστές ικανότητες του « εγώ » - προσωπικότητάς (με τις αισθήσεις, συναισθήματα, σκέψεις) είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου του ποιοι είμαστε, το προγραμματισμένο με πιστεύω βιολογικό μας ρομπότ, που έχει απόλυτη προτεραιότητα του την επιβίωσή μας. Στην ουσία όμως όλα βιώνονται για το ΕΓΩ, τον παρατηρητή, την ενέργεια επίγνωσης μέσα μας, στην οποία εστιαζόμαστε για να ανακαλύψουμε το « Ποιος Είμαι » στο βάθος.

Η πιστοποίηση αυτής της ενότητας μας θεραπεύει, διότι αλλάζει το βλέμμα μας για την ζωή. Η αποτελεσματική μέθοδος της εσωτερικής συμφιλίωσής μεταξύ του (εγώ-προσωπικότητας-πιστεύω) και του (ΕΓΩ-επίγνωσης), θα ακολουθηθεί βιωματικά με ασκήσεις. Οι διάφορες ποιότητες της επίγνωσής μας είναι οι κινητήριες δυνάμεις για την αλλαγή των πιστεύω μας και επαναφορά της αρμονίας και ίασής μας. 

Ελευθερωνόμαστε από τα δεσμά των φόβων μας και βιώνουμε την δική μας ζωή 

Η ευρεία προοπτική που προσφέρουν οι νέες γνώσεις, εντελώς άγνωστες στην Ελλάδα, με τις βιωματικές ασκήσεις που τις συνοδεύουν, μας οδηγούν στην ελευθερία από τα φαντάσματα του φόβου, της έλλειψης, της τυχαιότητας, και της ανευθυνότητας με τα οποία ποτιζόμαστε καθημερινά από το σύστημα. Αποκτούμε τα νοητικά και πρακτικά εφόδια και να γίνουμε αμέσως εμείς οι ίδιοι δημιουργοί μιας ζωής με επίγνωση για το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Βιογραφικό:

Ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D., σπούδασε Φυσική (Θεσσαλονίκη), Πυρηνική Μηχανική (Καναδάς, ΗΠΑ) Στρατηγική Επιχειρήσεων (Γαλλία). Εργάστηκε στο Παρίσι στην πυρηνο-ηλεκτρική βιομηχανία και κατόπιν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και πολιτικών φορέων σε θέματα υψηλών τεχνολογιών. Τα τελευταία 10 χρόνια του στο εξωτερικό εργάσθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Έρευνας. Ανήσυχος ως επιστήμονας μπροστά στις αδυναμίες των ίδιων των επιστημών πάνω στις πιο καυτές αναζητήσεις της αλήθειας για τους νόμους της Φύσης και τον άνθρωπο, μελέτησε σε βάθος επί δεκαετίες πολλαπλές καινοτόμες πηγές έρευνας, ιδίως στον τομέα της υγείας σε πολλά επίπεδα, της σύγχρονης φυσικής καθώς και των φιλοσοφικών ρευμάτων. Διαπίστωσε τις βασικές δομές που διέπουν την ενότητα του Ανθρώπου και επιτρέπουν μια συγκροτημένη σύνθεση. 

Πιστεύει ότι η Ανθρωπότητα διανύει σήμερα μία επικίνδυνη καμπή και είναι απόλυτα απαραίτητο να γίνει προσβάσιμη σε όλους μια τέτοια σύνθεση επιστημονικά τεκμηριωμένη που θα εκτοξεύσει τον καθένα μακριά στις γνώσεις, πέρα από πολλά κατεστημένα και στενά μονοπάτια, για την πραγματικότητα της ανθρώπινης υπόστασης και την επιστροφή του ανθρώπου στην αρμονία. Να μας αγγίξουν έντονα οι μεγάλες αλήθειες για την πραγματικότητά μας, ώστε να μας βοηθήσουν άμεσα, προσωπικά και συλλογικά, στην επανάκτηση της ισορροπίας μας. Η διάδοση μιας τέτοιας σύνθεσης είναι απόλυτα επείγουσα σήμερα μέσα στις τόσες επιταχυνόμενες αλλαγές που γνωρίζουν ο ίδιος ο Άνθρωπος, οι κοινωνίες μας και η Γη μας ολόκληρη.

Ο κ. Αναστασίου κατοικεί στο Πήλιο.

Πρόγραμμα

Κυριακή / (09:30 - 10:00 εγγραφές, 10:00 ακριβώς - 19:00)

Κόστος Συμμετοχής :  50 €

- Για φοιτητές, ανέργους και για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια του κ. Αναστασίου: 30 €

Για προπληρωμή ως Τετάρτη 11/3 παρέχεται έκπτωση 10%  

Στην τιμή περιλαμβάνονται καφές-τσάι και σνακ στα διαλείμματα.
Επίσης, θα δοθεί στους συμμετέχοντες αρκετό οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο, παρουσιάσεις κλπ), χωρίς άλλη χρέωση.

 Χώρος :

ΝΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ, Πτολεμαίων 30, 3 ος όροφος

Πληροφορίες και απαραίτητη εγγραφή:

Νέο Θεμέλιο

τηλ. 694 299 0635 (10 πμ - 10 μμ) και 2310 531 366 (6 μμ - 10 μμ)

e-mail: newfoundationera@gmail.com

Μπορεί η δήλωση συμμετοχής να γίνει με συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας στην σελίδα για online κράτηση:

Online κράτηση στο σεμινάριο "ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ"

Κλείστε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο εγκαίρως.  Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μέσω email.