Φιλοζωικό Bazaar

2018-03-17

Πολλά εγκαταλελημένα ζωάκια...πρώην τραυματισμένα ή σκελετωμένα από πείνα και δίψα... Και όμως χαμογελούν!!!
Έχουν και αυτά συναισθήματα και άπειρη, ανιδιοτελή αγάπη... και όπως νιώθουν τον πόνο και την εγκατάλειψη, έτσι νιώθουν και την αγάπη! Και παίρνουν πολύ αγάπη από κάποιους που θυσιάζουν πολλά από την καθημερινότητα τους, τη τσέπη τους και τις οικογένειες τους, για να τα φροντίζουν, να τα στειρώνουν και να καλύπτουν τα κενά μιας ανεύθυνης κοινωνίας και κάποιων εξίσου ανεύθυνων πολιτών της!

Για μια τέτοια υπέροχη και πολύ δραστήρια ομάδα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα φιλοζωικό bazaar, για να τους βοηθήσουμε σε μια περίοδο οικονομικών δυσκολιών και αυξανόμενων αναγκών, από την αύξηση των περιστατικών των ζώων σε ανάγκη.

Το bazaar μας θα έχει υπέροχα πράγματα! Από μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα, άριστης κατάστασης ρούχα, παπούτσια, φουλάρια μέχρι χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά σπιτιού, φυσικά χειροποίητα vigan και μη καλλυντικά, σαπούνια, vigan φαγητά και πολλά - πολλά άλλα!!!

Θα ακολουθήσουν και πολλά event-έκπληξη που θα συνοδέψουν το παζαράκι μας και θα κάνουν τη βόλτα σας εκεί ακόμα πιο ευχάριστη! Για καλό σκοπό, πάντα!
Όλα αυτά θα τα μάθετε αργότερα, όμως... 😊

Προς το παρόν, να θυμάστε...
Πτολεμαίων 30, 3ος όροφος...
Πολυχώρος Νέο Θεμέλιο!

Το παζαράκι μας θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, από τις 18:00 ως τις 22:00 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 από τις 12:00 ως τις 20:00.

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί, να δειτε τα υπέροχα πράγματα μας, να γνωριστούμε και να μας βοηθήσετε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη!!!

ΥΓ: Τα έσοδα προορίζονται για τη φιλοζωική ομάδα Helping Hand Θεσσαλονίκης και θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό κτηνιάτρου για φάρμακα και Pet Shop για τροφές.