Εργαστήρι: "Θεραπευτική Αυτογνωσιακή Αφύπνιση"

2024-03-27
Τι σημαίνει πραγματικά να είμαι ευτυχισμένος;
Συχνά βρισκόμαστε βουτηγμένοι στη λήθη της ψευδαίσθησης, χάνοντας την αληθινή χαρά που αξίζουμε. Αλλά πώς μπορούμε να αποφύγουμε αυτήν την πλάνη της Γης και να ανακαλύψουμε την αλήθεια που υπερβαίνει τις συνήθεις αντιλήψεις μας;

Στο εργαστήριο Θεραπευτικής Αυτογνωσιακής Αφύπνισης, αναζητούμε απαντήσεις όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τη φύση της ζωής.

Καθώς εξερευνούμε τον εαυτό μας βαθύτερα, θεραπεύουμε τις πληγές μας και αφυπνιζόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα.

Η θεραπεία, η αυτογνωσία και η αφύπνιση είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες και μας οδηγούν στο φως της αλήθειας.

Μέσα από διάφορες τεχνικές θεραπείας, που θα μας χαρίσουν θεραπευτές του εργαστηρίου, και πρακτικές όπως η Theta Healing, τα Ανθοϊάματα, το Pranayama, το Breathwork, Οραματισμοί, Reiki, Pranic, Βιοθυμική ύπνωση και άλλες, αναζητούμε το δρόμο προς την αναζωογόνηση της ψυχής και την επίτευξη της γνώσης και της ευτυχίας.

Είναι καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας στην πραγματική ευτυχία που δεν είναι απλά μια επιφανειακή εμπειρία, αλλά μια κατάσταση βαθιάς ικανοποίησης και αρμονίας με τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

#Αφύπνιση #Θεραπεία #Αυτογνωσία


ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το "Νέο Θεμέλιο", μπορείς  εδώ να βρεις λίγα λόγια για τις Αρχές και τους Άξονες Δράσης μας

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο δεύτερος κύκλος του Εργαστηρίου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 6:00 μμ - 7:15 μμ, και θα συνεχίσει κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρεις παρακάτω για να μας ενημερώσεις για το ενδιαφέρον σου.

Η παρακολούθηση της πρώτης από τις δίωρες συναντήσεις που θα παρακολουθήσει κάποιος είναι εντελώς δωρεάν. Για τις επόμενες υπάρχει μία συμβολική μηνιαία εισφορά των 25€, (για τους φοιτητές και ανέργους είναι 20€). Με αυτήν την μηνιαία εισφορά, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και όποια άλλα σεμινάρια/εργαστήρια διοργανώνει το Νέο Θεμέλιο.

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)

Φόρμα Ενδιαφέροντος για το Εργαστήριο  

"Θεραπευτική Αυτογνωσιακή Αφύπνιση"