Εργαστήρι: "Ενότητα - Χαρά - Συλλογικότητα"

2024-01-17

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στο εργαστήρι ""Ενότητα - Χαρά - Συλλογικότητα"

Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν την παραπάνω φράση από τους "Τρεις Σωματοφύλακες". 

Πως θα μπορούσαμε άραγε να πάρουμε αυτό το ρητό και να το εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας;

Στον κύκλο συναντήσεων αυτού του εργαστηρίου θα ανακαλύψουμε, ατομικά και ομαδικά, τις δυνάμεις της Θέλησης και της Αγάπης που υπάρχουν μέσα μας, και θα δούμε πως ενώνοντας τες με τις δυνάμεις των συνανθρώπων μας, γίνεται εφικτός ένας νέος Κόσμος γεμάτος φώς!

Σε περιμένουμε να μας συντροφέψεις σ' αυτή τη πορεία που ξεκίνησε και θα γίνεται κάθε Τετάρτη, στις 8:30 μμ, στον χώρο του συλλόγου μας, Πτολεμαίων 30 (3ος ορ.) 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το "Νέο Θεμέλιο", μπορείς εδώ να βρεις λίγα λόγια για τις Αρχές και τους Άξονες Δράσης μας

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρεις παρακάτω για να μας ενημερώσεις για το ενδιαφέρον σου. 

Η παρακολούθηση της πρώτης από τις δίωρες συναντήσεις που θα παρακολουθήσει κάποιος είναι εντελώς δωρεάνΓια τις επόμενες υπάρχει μία συμβολική μηνιαία εισφορά των 25€, (για τους φοιτητές και ανέργους είναι 20€). Με αυτήν την μηνιαία εισφορά, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και όποια άλλα σεμινάρια/εργαστήρια διοργανώνει το Νέο Θεμέλιο.

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)