Εργαστήρι Ενδυνάμωσης

2023-03-29
Νους υγιής εν σώματι υγιεί

Κάθε Πέμπτη στις 5-6 ΜΜ λειτουργεί στον χώρο του "Νέου Θεμέλιου" ένα τμήμα "ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ" για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Το εργαστήρι αυτό έχει σαν στόχο την ολιστική ενδυνάμωση του σώματος, μέσα από ένα πρόγραμμα που αν και συλλογικό λειτουργεί ατομικά για τον κάθε συμμετέχοντα.

ΟΦΕΛΗ:

  • Καλή φυσική κατάσταση
  • Μυϊκή τόνωση
  • Αύξηση αντοχής
  • Αύξηση δύναμης
  • Ενεργοποίηση μεταβολισμού

Ο τρόπος διεξαγωγής αυτού το εργαστηρίου, πέρα από τα πολλά σωματικά οφέλη, έχει παράλληλα σαν στόχο να αναπτύξει στον καθένα την ατομική ευθύνη, την προσοχή, και τον ενεργητικό διαλογισμό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Υπεύθυνος για το Εργαστήρι Ενδυνάμωσης είναι ο Νίκος Σπανός, Φυσιοθεραπευτής, Προπονητής μεικτών πολεμικών τεχνών και Εκπαιδευτής Tensegrity.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση της πρώτης από τις συναντήσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες υπάρχει μία συμβολική μηνιαία εισφορά των 20€, (για τους φοιτητές και ανέργους είναι 15€).

Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Επίσης, με αυτή τη συνδρομή, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και όποιο άλλο εργαστήριο ή σεμινάριο προσφέρεται από το Νέο Θεμέλιο, μέσα στον ίδιο μήνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η σειρά πρακτικής του "Εργαστηρίου Ενδυνάμωσης"  διεξάγεται στον χώρο του Νέου Θεμέλιου, Πτολεμαίων 30 - 3ος ορ. (περιοχή Αντιγονιδών), Θεσσαλονίκη. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Εναλλακτικά μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά, στο τηλ. 6989142233

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ"