ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:                      Το Εργαστήρι του Πολεμιστή   

2023-03-24

Ανακάλυψε πλευρές και ικανότητες του εαυτού σου που δεν ήξερες ότι έχεις και δημιούργησε την πραγματικότητα σου με νοοτροπία πολεμιστή.

Τι είναι ;

Το εργαστήριο του πολεμιστή είναι μια κίνηση που έχει σκοπό να ξυπνήσει και να καλλιεργήσει στους ανθρώπους την μαχητική στάση στην καθημερινότητα τους. Εμπεριέχει ασκήσεις εμπνευσμένες από εσωτερικές πολεμικές τέχνες, καθώς και ψυχολογικά/κοινωνικά παιχνίδια, που εκπαιδεύουν το σώμα, την ψυχή και τον νου, για να σκέφτεται και να δρα ως "Πολεμιστής".

Οι πρακτικές ασκήσεις είναι μια σύνθεση από την γνώση των πολεμικών τεχνών, Chi kung, παιχνίδια παιδαγωγικών μεθόδων και αυτογνωσίας, με στόχο ο εκπαιδευόμενος να αποκομίσει και να διατηρεί τα παρακάτω:

  • Καλή φυσική κατάσταση, αντοχή, ευελιξία, δύναμη, ταχύτητα.

  • Δυνατό χαραχτήρα, με υπομονή, επιμονή, σταθερότητα, προσαρμοστικότητα, ανάπτυξη νοημοσύνης με αντίληψη, προσοχή, ευστροφία, διαύγεια.
  • Γνωριμία με τον δρόμο του εσωτερικού πολεμιστή.

Γιατί δημιουργήθηκε;

Ζούμε σε ένα κόσμο με μεγάλες ταχύτητες, πάρα πολλά ερεθίσματα, πολλές δυσκολίες, έκτακτα περιστατικά... κι όλα αυτά μας κάνουν να μη νιώθουμε ελεύθεροι μέσα μας...

Ίσως πολλές φορές αισθανόμαστε ότι η ζωή μας τρέχει τόσο γρήγορα που δεν θα την φτάσουμε ποτέ! Μοιάζουμε με μπαλάκι του τένις, που πετιέται από δω και από κει, με αποτέλεσμα να χάνουμε την δική μας ουσία, το νόημα σε ότι κάνουμε, την χαρά μας, την δύναμη μας και το εσωτερικό μας κέντρο.

Τα βασικά που θα μάθουμε από αυτό το βιωματικό σεμινάριο

  • Ανάπτυξη της αντοχής, ευελιξίας, δύναμης και ταχύτητας.
  • Ανάπτυξη της υπομονής, επιμονής., σταθερότητας, προσαρμοστικότητας.
  • Ανάπτυξη της αντίληψης, προσοχής, ευστροφίας, διαύγειας. 

100% ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το Εργαστήρι του Πολεμιστή

Έναρξη: Τετάρτη 29/3, 8μμ

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν αυτή τη διαδρομή, να ξυπνήσουν και να καλλιεργήσουν  μέσα τους την "Μαχητική Νοοτροπία" και το πνεύμα του "Πολεμιστή", για να τα αξιοποιήσουν στην καθημερινή τους ζωή, ξεκινάει μία σειρά πρακτικής την Τετάρτη 29/3, στις 8μμ, και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το εργατήρι θα διεξάγεται στον χώρο του Νέου Θεμέλιου, Πτολεμαίων 30 - 3ος ορ. (περιοχή Αντιγονιδών), Θεσσαλονίκη. 

Η διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι περίπου 1,5 ώρα.

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου την πρώτη φορά είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες υπάρχει μία συμβολική μηνιαία εισφορά των 20€, (για τους φοιτητές και ανέργους είναι 15€). Με την εισφορά αυτή μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και όποιο άλλο σεμινάριο θέλει, από αυτά που διοργανώνει το Νέο Θεμέλιο. 

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

στο "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ"