Webinar: Αυτοθεραπεία και              Συνειδητότητα           Μία Τετραλογία με τον Ι. Αναστασίου, Ph.D

2022-02-22

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου και για τον κόσμο που τον περιβάλλει.

1. Οι επιστήμες αγνοούν τις βασικές αλήθειες και οι άνθρωποι χάνονται στα πιστεύω τους.

Η άγνοια πάνω στις Αλήθειες για τον Άνθρωπο και τον κόσμο που τον περιβάλλει είναι τεράστια, τόσο στις επιστήμες που ακολουθούν παλιά μονοπάτια, όσο και στους ανθρώπους που δεν συνειδητοποιούν πως κυβερνιούνται από τα πιστεύω τους. Θα παρουσιασθεί μία σύνθεση για την πραγματικότητα που δημιουργεί την απαραίτητη βάση για την πορεία μας.

2. Ο πραγματικός μηχανισμός των ασθενειών και της ίασης αποκαλύπτεται.

Οι συνταρακτικές επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ Χάμερ στις αρχές του 80, εμπλουτισμένες από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές, αποκαλύπτουν την άρρηκτη αντιστοιχία μεταξύ ψυχισμού-σώματος-εγκεφάλου για κάθε συγκεκριμένη ανισορροπία μας με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Αυτή εν τέλει πηγάζει από τα πιστεύω μας, την ερμηνεία μας του κόσμου και του εαυτού μας.Θα παρουσιασθεί η βασική δομή για να ανακαλύψουμε τον μηχανισμό επαναφοράς της υγείας.

3. Ο δρόμος προς την επίγνωση και την επακόλουθη αυτοθεραπεία μας

Θα κατανοήσουμε πρώτα, χάρη σε ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις πάνω στην πραγματική υφή του χρόνου, την αληθινή φύση της πραγματικότητας για την Ζωή και τον Άνθρωπο, πολύ διαφορετική από αυτό που νομίζουμε. Πώς είναι δυνατόν το άυλο να επηρεάζει το υλικό και να εξηγηθούν καθημερινά φαινόμενα, απίστευτα για το επίσημο σύστημα επιστημών;Αυτά θα μας οδηγήσουν υποχρεωτικά πέρα από την θεραπεία, προς την πνευματική μας εξέλιξη, ανακαλύπτοντας το « Ποιος Είμαι » στο βάθος, απαραίτητο για την αντιμετώπιση των προκλήσεών μας.

4. Η εσωτερική μας συμφιλίωση μας οδηγεί στην αρμονία και την δημιουργικότητα

Η πιστοποίηση μας για την βαθιά ενότητα, όλων των πτυχών της ύπαρξής μας: "Σώμα - Ενέργεια - Ψυχισμός - Νόηση - Πνεύμα" μας θεραπεύει, διότι αλλάζει το βλέμμα μας για την ζωή και την πορεία μας μέσα σ' αυτήν. Θα οδηγηθούμε φυσιολογικά προς την εσωτερική μας συμφιλίωση, μεταξύ του αυτόνομου νευρικού συστήματος με τα πιστεύω του και της βαθιάς μας υπόστασης, εκεί που βρίσκονται οι δυνάμεις για την αλλαγή ερμηνειών και επαναφορά της αρμονίας/ίασής μας. Ο δρόμος της δημιουργικότητας μας θα είναι πλέον ανοικτός.

Ο στόχος είναι να ελευθερωθούμε από τα δεσμά των φόβων μας για να βιώσουμε την δική μας ζωή

Η ευρεία προοπτική που προσφέρουν οι νέες γνώσεις μας οδηγεί στην ελευθερία από τα φαντάσματα του φόβου, της έλλειψης, της τυχαιότητας, και της ανευθυνότητας με τα οποία ποτιζόμαστε καθημερινά από το σύστημα. Αποκτούμε τα εφόδια και να γίνουμε αμέσως εμείς οι ίδιοι δημιουργοί μιας ζωής με επίγνωση για το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Βιογραφικό:

Ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D.είναι επιστήμονας (Υψηλές Τεχνολογίες, Καινοτομία και Στρατηγική, σε Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία, Βέλγιο επί 37 έτη) και παράλληλα στοχαστής και ερευνητής πάνωστην ισορροπία του Ανθρώπου και την φύση της πραγματικότητας (θεραπευτικές προσεγγίσεις, σύγχρονη φυσική, φιλοσοφικά και πνευματικά ρεύματα κτλ.). Μετά από 12 έτη διδασκαλίας στον Ελληνικό χώρο, θα προτείνει σύντομα διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του  (videos 25 ωρών) την διεπιστημονική σύνθεση του "Αυτοθεραπεία και Συνειδητότητα" με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες, άγνωστες ακόμη στην Ελλάδα, που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για τον Άνθρωπο, την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεών του και για τον κόσμο που τον περιβάλλει. Η τετραλογία των συναντήσεων του Μαρτίου αποτελεί μία σύνοψη των βασικών στοιχείων και συμπερασμάτων του.

"Αυτοθεραπεία και Συνειδητότητα"

 
Μία Τετραλογία με τον Ι. Αναστασίου, Ph.D.


Διαδικτυακά webinars μέσω zoom


Οργάνωση: ΝΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ, Θεσσαλονίκη


Πρόγραμμα

1. Τετάρτη 9 Μαρτίου (έναρξη 20:00)

2. Πέμπτη 17 Μαρτίου (έναρξη 20:00)

3. Τετάρτη 23 Μαρτίου (έναρξη 20:00)

4. Τετάρτη 30 Μαρτίου (έναρξη 20:00)

Οι συναντήσεις webinarθα γίνονται με ΖΟΟΜ και θα διαρκούν 2 ώρες, μαζί με τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων και την επακόλουθη συζήτηση.

(Η είσοδος των συμμετεχόντων θα γίνεται στις 19:50, ώστε η συνάντηση να ξεκινάει ακριβώς στις 20:00)


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

για τις 4 συναντήσεις:

  • 60 € για το σύνολο των 4 συναντήσεων
  • Για φοιτητές, ανέργους και για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια του κ. Αναστασίου: 40 €
  • Όσοι κωλύονται πολύ σοβαρά οικονομικά και θέλουν πραγματικά να συμμετάσχουν στις συναντήσεις ας επικοινωνήσουν με τον οργανωτή.
  • Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν και τις 4 συναντήσεις ας επικοινωνήσουν με τον οργανωτή.

Το ποσό της συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Νέο Θεμέλιο μέχρι τις 8/3. 

Ο λογαριασμός θα αποσταλεί σε όσους συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα/δήλωση συμμετοχής, μέσω email.  

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)


ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε πλατφόρμα ZOOM. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και την στείλουν μέχρι και την Τρίτη 8/3.

Στην συνέχεια, την ημέρα του σεμιναρίου, θα λάβουν μέσω e-mail τον κωδικό για την σύνδεση τους.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

"ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ"