Αυτοάμυνα και Αυτοπροστασία                  Πρακτικό σεμινάριο

2022-05-10

"Το χειρότερο δεν είναι να βρίσκεσαι σε μια συνεχόμενη μάχη, το χειρότερο είναι να βρίσκεσαι σε μάχη και να μην το ξέρεις"

Μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου από σωματική βία

Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και έχουν αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στους δρόμους, με περιστατικά κλοπής, σωματική βίας ή και ψυχολογικής.

Ο κόσμος γύρω μας κινείται γρήγορα και ο χρόνος μας συνήθως είναι περιορισμένος, και έτσι ίσως να μην έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με αθλητισμό και να μάθουμε κάποια πολεμική τέχνη ή ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοάμυνας.

Γι' αυτό θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο αν για μια φορά την εβδομάδα μπορούσαμε να εκπαιδευόμαστε με έναν έξυπνο και απλό τρόπο πώς να προστατευτούμε από τέτοια δυσάρεστα και επικίνδυνα περιστατικά βίας κάθε είδους.

Τι θα μάθουμε στα μαθήματα αυτοάμυνας

  • Θα αποκτήσουμε μια νοοτροπία που θα μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες να μας επιτεθεί ή να μας κλέψει κάποιος.
  • Θα μαθαίνουμε σταθερά κινήσεις εύκολες και απλές για να αποφύγουμε η να αντιμετωπίσουμε αν χρειαστεί οποιαδήποτε επίθεση
  • Θα δοθούν οδηγίες για πρόβλεψη του κινδύνου ώστε να μην υπάρχει σύγκρουση.

"Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ασχοληθεί με αθλητισμό για να κάνει αυτοάμυνα"


ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο σεμινάριο την εισήγηση/παρουσίαση των θεμάτων θα την κάνει ο Ανδρέας Τσουκίδης, Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας, Σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

100% ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Αυτοάμυνα και Αυτοπροστασία

Έναρξη: Τετάρτη 18/5, στις 7 μμ

Για όσους και όσες θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους την σιγουριά και την ασφάλεια που δίνει η εκπαίδευση σε τεχνικές αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας, ξεκινάει μία σειρά πρακτικής την Τετάρτη 18/5, στις 7 μμ, η οποία θα γίνεται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα.

Το σεμινάριο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας απευθύνεται σε όλους, άνδρες και γυναίκες, που δεν χρειάζεται να έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία με ανάλογες τεχνικές ή συστήματα.  


ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο θα διεξάγεται στον χώρο του Νέου Θεμέλιου, Πτολεμαίων 30 - 3ος ορ. (περιοχή Αντιγονιδών), Θεσσαλονίκη.

Η διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι περίπου 1,5 ώρα.

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου την πρώτη φορά είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες υπάρχει μία συμβολική μηνιαία εισφορά των 20€, (για τους φοιτητές και ανέργους είναι 15€). Με την εισφορά αυτή μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και όποιο άλλο σεμινάριο θέλει, από αυτά που διοργανώνει το Νέο Θεμέλιο.

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι εισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

"ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"