Σεμινάριο: Ανακάλυψε το Νόημα στη Ζωή σου 

2021-12-21

σκοπός της ζωής είναι μια ζωή με σκοπό"

  Robert Byrne

Καθημερινά συνήθως έχουμε πολλά να κάνουμε... να πάμε στην δουλειά μας για να επιβιώσουμε, να αφιερώσουμε χρόνο στο σπίτι μας για να είναι καθαρό, να διατηρήσουμε τις φιλίες μας για να μην νιώθουμε μόνοι, να βλέπουμε στο κινητό μας αν έχουμε email, μήνυμα στο facebook ή στο instagramm, να είμαστε ενήμεροι για τις ζωές των γνωστών μας και μη μέσα από τα social media... Ίσως να έχουμε και κάποιο χόμπι για να μην νιώθουμε ότι η ζωή μας είναι μόνο δουλειά και επιβίωση. Αναζητάμε τις απολαύσεις στην ζωή, γι' αυτό και πολλές φορές βασιζόμαστε στο ρητό "το σημαντικό είναι να περνάς καλά". 

 Ίσως όμως έρχονται κάποιες στιγμές που αναρωτιόμαστε, ποιο είναι το νόημα για όλα αυτά που κάνουμε; Ποιος είμαι; Τι είναι αυτό που θα με γέμιζε πραγματικά στην ζωή μου; Από που έρχομαι και που πηγαίνω; Κι άλλες τέτοιες ερωτήσεις που αν δεν πάρουμε την απόφαση να βρούμε τις απαντήσεις τους, θα βουτάμε ξανά και ξανά στην θλίψη. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

"ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ"

Πέμπτη 27/1  7:30 μμ

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία αναζήτησης του δικού τους Σκοπού, της δύναμης της Συλλογικότητας, της ανακάλυψης του Εαυτού και της αυτοπραγμάτωσης, διοργανώνεται ένα σεμινάριο που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 27/1, στις 7:30 μμ. (περιορισμένος αριθμός συμμετοχών). Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά, μέσω ΖΟΟΜ. 

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν:

1. Πραγματικότητα και πεποιθήσεις

2. Η πλάνη του χρόνου και η Πνευματική νοημοσύνη

3. Ο ενεργειακός άνθρωπος και ο Λωτός του Εαυτού μας

4. Ο διαχρονικός εαυτός και δύναμη του Κέντρου

5. Κάρμα, ελευθερία και ευθύνη - Αναζητώντας τον Σκοπό

6. Όρια και ελευθερία - Οι 6 οδοί ανάπτυξης

7. Μετενσάρκωση: ο νόμος της ζωής 

8. Συλλογικότητα και Αυτογνωσία: ο δρόμος προς την ελευθερία

9. Οι ψίθυροι των ανικανοποίητων αναγκών μας - Συλλογικότητα και αυτάρκεια

10. Τα 3 κλειδιά της Αυτοπραγμάτωσης, η Συλλογικότητα και το μέλλον

11. Το όραμα μέλλοντος της "Κοιλάδας των Ρόδων"

12. Πώς ένα όνειρο μέλλοντος μπορεί να μπολιάσει το παρόν μας- Πρακτικές για υλοποίηση στόχων

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παρακολούθηση της πρώτης συνάντησης είναι εντελώς δωρεάν.

Για τις επόμενες συναντήσεις υπάρχει ένα συμβολικό κόστος των 20€ τον μήνα, (για τους φοιτητές είναι 15€) που μπορούν να δοθούν κατά την προσέλευση στο 2ο μάθημα του σεμιναρίου, ή να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του συλλ΄όγου.

(Να σημειωθεί πως τα χρήματα της συμμετοχής δεν αφορούν πληρωμή κάποιου, αλλά είναι συνεισφορά για την ενίσχυση του συλλόγου, που χωρίς άλλη βοήθεια προσπαθεί να επιβιώσει σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.)


ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης, στον χώρο του Νέου Θεμέλιου, Πτολεμαίων 30 - 3ος ορ. (περιοχή Αντιγονιδών), Θεσσαλονίκη. Παράλληλα όσοι θέλουν μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και την στείλουν μέχρι και την Τετάρτη 26/10.

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον Covid19 υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών.


ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ"